my logo with text

Webontwikkeling
en onderhoud

Een simpele, statische website of een geavanceerde site met volledige CMS? We zoeken samen wat het beste bij jou past.

IT-infrastructuur

Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van hardware op maat van jouw noden.

Netwerkinstallaties
en onderhoud

Ontwikkelen van netwerkschema’s, het aanleggen van de bekabeling of problemen oplossen van een bestaand netwerk.

3D-design en printservice

Heb je een 3D-ontwerp gemaakt dat je wilt geprint hebben, of moet er nog een ontwerp gemaakt worden, Vraag vrijblijvend een offerte.

Webdesign

Web&Pc zoekt samen met jou naar de ideale oplossing. Digitale aanwezigheid is een zware kost, en noodzakelijkheid! Bij Web&Pc zoeken we samen naar een passend budget en een websiteplan op jouw maat. Je kan bij ons terecht voor een simpele one-pager of een volledige CMS, en meer.

IT-infrastructuur

Na een audit van de bestaande omgeving wordt samen met jou gekeken voor de beste oplossingen naargelang het door jou bepaalde budget. Dit voor zowel jouw server, netwerk als individuele computers.

Netwerk- en computer- infrastructuur

Netwerk- en computerinfrastructuur

Bij Web&Pc hoef je geen enkele van de bovenstaande termen te kennen, wij ontwerpen én onderhouden jouw ICT-structuur. Web&Pc is trouwens ook uitermate gespecialiseerd in een gepersonaliseerd netwerk, wij staan klaar om jouw zaak te ondersteunen.

3D-design en printservice

Web&Pc is gespecialiseerd in 3D-printen. Alle ontwerpen, tot een grootte van 400mm op 400mm op 500mm printen wij. Wij helpen je vanaf het ontwerpen tot het printen van de designs en alles ertussen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Contact gegevens